Dorhout Advocaten, Groningen | T 050-520 6 520 | F 050-520 6 599 | info@dorhout.nl

Algemeen

U heeft verstand van zaken in de branche waarin u zich beweegt. U heeft een duidelijke strategie en weet wat nodig is om het beoogde resultaat te behalen. Ook weet u welke waarden en normen nodig zijn om dat resultaat te behalen: inzet en betrokkenheid, nuchterheid, eerlijkheid en vooral verantwoordelijkheidsgevoel en -besef. U bent nuchter genoeg om u te realiseren dat het behalen van het beoogde resultaat vergemakkelijkt wordt door (tijdig) gebruik te maken van de kennis en expertise van een specialist. Een specialist met verstand van zaken. Een specialist die dezelfde waarden en normen hanteert als u.

 

Bij Dorhout advocaten vindt u de kennis en expertise die u helpen het beoogde resultaat te halen. Maar zien wij te weinig mogelijkheden voor u, dan zeggen we dat eerlijk. Daar heeft u recht op, en wij zijn wel zo nuchter te weten dat eerlijkheid het langst duurt.

 

foto

Heeft u een vraag?

Mogelijk heeft u naast de veelgestelde vragen een specifieke vraag waarop u het antwoord niet direct op onze site vindt.

 

Bel dan ons secretariaat op 050 5206520 of stuur een e-mail aan Pieter Lettinga of Gerard Breuker. Zij brengen u in contact met een Dorhout specialist.