dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

FLEXION VERVOER UIT DELFZIJL IS FAILLIET

 

P E R S B E R I C H T
Groningen, dinsdag 24 april 2018

Flexion Vervoer uit Delfzijl is failliet. De Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, heeft op maandag 23 april 2018 Flexion Vervoer (De Groninger Jongens B.V.) failliet verklaard, met aanstelling van mr. G.W. Breuker van Dorhout Advocaten tot curator. Als rechter-commissaris is benoemd mr. A.L. Goederee.

Flexion Vervoer is uitzender van chauffeurs voor met name bijzonder personenvervoer en streekvervoer. Er zijn 96 werknemers in dienst. De curator zal de werkzaamheden van Flexion Vervoer gedurende een periode van vier weken voortzetten, zodat de vervoersbedrijven die personeel inlenen van Flexion Vervoer – en de personen die worden vervoerd – geen hinder zullen ondervinden van het faillissement gedurende deze periode.

De curator zal gedurende de voorzettingsperiode onderzoek doen naar de mogelijkheid van een overname van de activiteiten van Flexion Vervoer.

Flexion Vervoer is een onderdeel van Flexion Uitzendbureau te Delfzijl. Andere vennootschappen/uitzendbureaus van Flexion Uitzendbureau zijn niet failliet en worden niet geraakt door het faillissement van Flexion Vervoer.

Voor vragen kunt u contact opnemen met mr. G.W. Breuker van Dorhout Advocaten (tel: 050 520 6 520 , e-mail: g.breuker@dorhout.nl)

0

Related Posts

DERDENTOEGANG GESLOTEN DISTRIBUTIESYSTEMEN

DERDENTOEGANG GESLOTEN DISTRIBUTIESYSTEMEN Afnemers op een gesloten distributiesysteem (hierna: GDS) kunnen hun eigen energieleverancier kiezen. In de brief van 26 maart 2019 heeft ACM deze vrije leverancierskeuze (derdentoegang) nader toegelicht…
Lees meer

LAST ONDER DWANGSOM WEGENS…

LAST ONDER DWANGSOM WEGENS ILLEGAAL BEHEER NETTEN ACM heeft in een besluit d.d. 15 maart 2019 André De Moor Holding B.V. opgedragen voor 26 april 2019 een publieke netbeheerder aan…
Lees meer

WEER EEN ENERGIELEVERANCIER FAILLIET:…

WEER EEN ENERGIELEVERANCIER FAILLIET: ROBIN ENERGIE Robin Energie is opgericht in 2010 en richtte zich op klanten met betalingsproblemen. Vaak konden deze klanten niet bij andere leveranciers terecht of waren…
Lees meer