dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

P E R S B E R I C H T

Groningen, dinsdag 24 april 2018

Flexion Vervoer uit Delfzijl is failliet. De Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, heeft op maandag 23 april 2018 Flexion Vervoer (De Groninger Jongens B.V.) failliet verklaard, met aanstelling van mr. G.W. Breuker van Dorhout Advocaten tot curator. Als rechter-commissaris is benoemd mr. A.L. Goederee.

Flexion Vervoer is uitzender van chauffeurs voor met name bijzonder personenvervoer en streekvervoer. Er zijn 96 werknemers in dienst. De curator zal de werkzaamheden van Flexion Vervoer gedurende een periode van vier weken voortzetten, zodat de vervoersbedrijven die personeel inlenen van Flexion Vervoer – en de personen die worden vervoerd – geen hinder zullen ondervinden van het faillissement gedurende deze periode.

De curator zal gedurende de voorzettingsperiode onderzoek doen naar de mogelijkheid van een overname van de activiteiten van Flexion Vervoer.

Flexion Vervoer is een onderdeel van Flexion Uitzendbureau te Delfzijl. Andere vennootschappen/uitzendbureaus van Flexion Uitzendbureau zijn niet failliet en worden niet geraakt door het faillissement van Flexion Vervoer.

Voor vragen kunt u contact opnemen met mr. G.W. Breuker van Dorhout Advocaten (tel: 050 520 6 520 , e-mail: g.breuker@dorhout.nl)

0

Related Posts

BESLUIT ACM: TENNET VERANTWOORDELIJK…

ACM heeft in een geschilbesluit d.d. 9 oktober 2018 geoordeeld dat TenneT verantwoordelijk is voor de verplaatsing van de kabels van een 150 kV-installatie naar een nieuw te bouwen 150…
Lees meer

UITSPRAAK HOGE RAAD TARIFERING…

Op 23 november 2018 heeft de Hoge Raad een uitspraak gedaan in de zaak tussen Ennatuurlijk als warmteleverancier/beheerder van een warmtenet en drie huishoudelijke afnemers van warmte die zijn aangesloten…
Lees meer

KONSTRUKTIEBEDRIJF COOPS EN NIEBORG…

Op 27 november 2018 is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Konstruktiebedrijf Coops en Nieborg B.V., gevestigd aan de Industrieweg 11 te Hoogezand (9601 LJ), door Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen,…
Lees meer