Kim de Boer

Mini CV

In 2019 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met als specialisaties Privaat- en Arbeidsrecht. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen, waaronder een stage in de advocatuur en bij het Gerechtshof in Leeuwarden. Daar deed ik veel zittingservaring op en leerde ik wat raadsheren van belang vinden bij de beoordeling van een zaak. Daarnaast heb ik mij als vrijwilliger ingezet om rechtzoekenden te voorzien van juridisch advies en maakte ik deel uit van verschillende commissies bij de Juridische Faculteitsvereniging Groningen.

In mijn werk stel ik mijzelf als doel om zo snel mogelijk het beste resultaat te behalen. Niet alleen door het oplossen van juridische problemen, maar ook door het voorkomen daarvan. Dit doe ik door middel van heldere communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, daadkrachtig optreden en betrokkenheid. Ik kan goed luisteren en zal snel tot de kern van het probleem komen. Daarbij helpt het dat ik al vanaf jonge leeftijd heel veel van de wereld heb gezien. Dat ik met veel verschillende culturen in aanraking ben geweest, heeft bijgedragen aan mijn mensenkennis en sociale vaardigheden.

Ik sta positief in het leven, hecht veel waarde aan familie en vriendschappen en ben altijd open en eerlijk. Daar sta ik voor.

Na mijn studie ben ik direct bij Dorhout Advocaten aan de slag gegaan, waar ik sinds 1 juli 2019 werkzaam ben in de algemene civiele praktijk