Saskia Teuben-Kaman

Mini CV

In 2001 ben ik bij Dorhout Advocaten komen werken, maar sinds 2008 ben ik er werkzaam in mijn huidige functie als faillissementsmedewerker. Hiervoor heb ik onder andere de opleiding ‘Faillissementsrecht voor faillissementsmedewerkers verdiept’ en de aansluitende cursus ‘Onrechtmatigheidsonderzoek’ afgerond.

In mijn dagelijkse werk assisteer ik de curatoren van ons kantoor. Vanaf de uitspraak van een faillissement totdat het proces is afgewikkeld. Een leuke, afwisselende functie waarin ik onder meer het contact onderhoud met de rechtbank, Belastingdienst en het UWV. Ook verzorg ik in diverse faillissementen de (financiële) verslaglegging, de begeleiding van eventuele ontslagprocedures en beoordeel ik mede de voorrechten van crediteuren. Tenslotte houd ik de debiteuren- en crediteurenadministratie bij.

De uitdaging om effectief te blijven werken in de hectiek van een faillissement, gecombineerd met de diversiteit en het werken in teamverband, zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.