dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

INZICHT IN INNOVATIEPROJECTEN

dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

Vanaf 15 mei 2012 kunnen alle innovatieprojecten die in 2010 en in 2011 zijn gestart met steun van het ministerie van Economische zaken, Innovatie en Landbouw gevonden worden op de site www.agentschapnl.nl/volginnovatie. Met behulp van een kaart wordt inzichtelijk gemaakt welke bedrijven (meer dan 2000) steun hebben ontvangen en wat de resultaten zijn. Er kan tevens gezocht worden naar projecten in de negen topsectoren of op speciale subsidies en kredieten voor innovatie.

Related Posts

Toezicht in de semipublieke…

De semipublieke sector heeft de afgelopen jaren al te maken gehad met verscherpte eisen en toenemende regelgeving op het gebied van bestuur en toezicht en Governance. Dit naar aanleiding van…
Read more

WHOA: HERSTRUCTURERINGSMIDDEL BIJ EEN…

De WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord) is per 1 januari 2021 opgenomen in de Faillissementswet. Deze nieuwe regeling maakt het mogelijk bij ondernemingen en organisaties om schulden te saneren door…
Read more

REGIONALE PRAKTIJK ONDER DRUK…

De advocatuur aan de randen van Nederland heeft het moeilijk: in Limburg en Noord-Nederland daalt het aantal praktijken substantieel. Hoe komt dit? En waar liggen de oplossingen? Lees het artikel…
Read more