dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

DORHOUT ADVOCATEN GAAT VOOR DUURZAME EN ENERGIEZUINIGE VERLICHTING

dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

T5-verlichting zorgt voor besparing van meer dan € 25.000,-

Dorhout Advocaten heeft alle Tl verlichting op kantoor vervangen door duurzame en energiezuinige Tl- verlichting. De innovatieve producten van enerGQ kunnen eenvoudig in de bestaande armaturen geplaatst worden. Hierdoor zijn de installatiekosten laag en is de terugverdientijd van de investering minder dan twee jaar.

Tl- verlichting

De innovatieve verlichting geeft dezelfde beleving en biedt hetzelfde comfort. Er wordt gebruik gemaakt van T5 verlichting met reflectoren in een T8 formaat buis, waardoor alle bestaande armaturen niet vervangen hoeven te worden. De buizen gaan gemiddeld drie keer langer mee en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten en lengtes.

Besparing

Elke lamp verbruikt minimaal 40% minder energie dan zijn T8 Tl buis tegenhanger. Ook maakt elke lamp gebruik van een voorschakelapparaat, welke tussen de 4 en 12 watt verbruikt.

 “Per lamp wordt bijna 50% aan energie bespaard en de lampen gaan ook nog eens veel langer mee. Totaal levert dat een besparing op over de gehele looptijd van meer dan € 25.000,- ! En het past ook heel goed binnen ons duurzaamheidbeleid  ten aanzien van maatschappelijk verantwoord ondernemen”, aldus Pieter Lettinga, partner bij Dorhout Advocaten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Related Posts

Toezicht in de semipublieke…

De semipublieke sector heeft de afgelopen jaren al te maken gehad met verscherpte eisen en toenemende regelgeving op het gebied van bestuur en toezicht en Governance. Dit naar aanleiding van…
Read more

WHOA: HERSTRUCTURERINGSMIDDEL BIJ EEN…

De WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord) is per 1 januari 2021 opgenomen in de Faillissementswet. Deze nieuwe regeling maakt het mogelijk bij ondernemingen en organisaties om schulden te saneren door…
Read more

REGIONALE PRAKTIJK ONDER DRUK…

De advocatuur aan de randen van Nederland heeft het moeilijk: in Limburg en Noord-Nederland daalt het aantal praktijken substantieel. Hoe komt dit? En waar liggen de oplossingen? Lees het artikel…
Read more