dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

JURIDISCH SPREEKUUR OP ENTRANCE

dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

EnTranCe te Groningen is de broedplaats voor onderwijs, bedrijfsleven en instellingen als het gaat om innovatie op het gebied van energie.

Als service voor bedrijven en instellingen die zich begeven op de energiemarkt organiseert Dorhout Advocaten eens per maand een inloopspreekuur op EnTranCe.

De eerste keer zal het inloopspreekuur plaatsvinden op dinsdag 8 september a.s. van 10.00 -11.00 uur. In de Hal van EnTranCe zal duidelijk aangegeven worden in welke ruimte van het gebouw het spreekuur zal plaatsvinden.

Op dinsdag 6 oktober a.s. (wederom van 10.00 – 11.00 uur op dezelfde locatie) zal voor de tweede keer het inloopspreekuur worden georganiseerd en daarna steeds op de eerste dinsdag van de maand op voornoemd tijdstip en locatie.

Vragen die gesteld worden kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op het gebied van energierecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en het bestuursrecht.

Aan het inloopspreekuur zijn geen kosten verbonden.

Voor wie de weg naar EnTranCe nog niet kent, het is gelegen aan de Zernikelaan 17 te (9747 AA) Groningen. Meer informatie over EnTranCe is te vinden op http://en-tran-ce.org.

Related Posts

Toezicht in de semipublieke…

De semipublieke sector heeft de afgelopen jaren al te maken gehad met verscherpte eisen en toenemende regelgeving op het gebied van bestuur en toezicht en Governance. Dit naar aanleiding van…
Read more

WHOA: HERSTRUCTURERINGSMIDDEL BIJ EEN…

De WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord) is per 1 januari 2021 opgenomen in de Faillissementswet. Deze nieuwe regeling maakt het mogelijk bij ondernemingen en organisaties om schulden te saneren door…
Read more

REGIONALE PRAKTIJK ONDER DRUK…

De advocatuur aan de randen van Nederland heeft het moeilijk: in Limburg en Noord-Nederland daalt het aantal praktijken substantieel. Hoe komt dit? En waar liggen de oplossingen? Lees het artikel…
Read more