dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

Wij zijn geschokt door de moord op advocaat Derk Wiersum.

Als blijk van medeleven met zijn vrouw en kinderen en andere naasten hangen wij, in navolging van de oproep van de Nederlandse orde van advocaten, vandaag de vlag halfstok.

Related Posts

ARTIKEL GEPUBLICEERD OVER CAPACITEITSGEBREK…

ARTIKEL GEPUBLICEERD OVER CAPACITEITSGEBREK OP HET ELEKTRICITEITSNET EN MOGELIJKE OPLOSSINGEN Simone Pipping heeft een artikel geschreven dat is gepubliceerd in het Nederlands Tijdschrift voor Energierecht (NTE). De titel luidt: ‘Net…
Read more

UITSPRAAK CBB OVER AANSLUITING…

UITSPRAAK CBB OVER AANSLUITING EN WOZ-BESCHIKKING Op 2 juni jl. heeft het College van Beroep voor het bedrijfsleven (hierna: CBb) een belangrijke beslissing genomen over de aansluitplicht voor netbeheerders op…
Read more

KABINET WIL POSTCODEROOSREGELING VERVANGEN…

KABINET WIL POSTCODEROOSREGELING VERVANGEN DOOR SUBSIDIE De Postcoderoosregeling is (in 2014) in het leven geroepen om (leden van) coöperaties en verenigingen van eigenaars (VVE’s) financieel te ondersteunen bij lokale opwek…
Read more