dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

Wij zijn geschokt door de moord op advocaat Derk Wiersum.

Als blijk van medeleven met zijn vrouw en kinderen en andere naasten hangen wij, in navolging van de oproep van de Nederlandse orde van advocaten, vandaag de vlag halfstok.

Related Posts

ACM VERLEENT ONTHEFFING EIGEN…

ACM VERLEENT ONTHEFFING EIGEN ELEKTRICITEITSNET HANZEHOGESCHOOL Eind april van dit jaar heeft de Autoriteit Consument en Markt (hierna: ACM) een ontheffing verleend aan de Hanzehogeschool te Groningen voor het netbeheer…
Lees meer

RECHTER VEROORDEELT OOK ENEXIS…

RECHTER VEROORDEELT OOK ENEXIS TOT AANBIEDEN VAN AANSLUITING OP HET NET EN TRANSPORTCAPACITEIT Energiepark Pottendijk ontwikkelt een windpark en twee zonne-akkers in de gemeente Emmen. Het is de bedoeling om…
Lees meer