dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

Vastgoud B.V. uit Groningen is failliet

Groningen, dinsdag 3 december 2019,

De Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, heeft op donderdag 28 november 2019 Vastgoud B.V. failliet verklaard, met aanstelling van mr. G.W. Breuker van Dorhout Advocaten tot curator. Als rechter-commissaris is benoemd mr. A.L. Goederee.

Vastgoud is een projectontwikkelaar en hield zich in het verleden bezig met diverse projecten, onder meer een zorginstelling in Nieuwe Pekela en een nieuwbouwproject in het centrum van Eelde. Gebleken is dat er zeer veel belangstelling is voor deze projecten, welke zijn genoemd in de media. Deze projecten zijn echter geen eigendom (meer) van de boedel van Vastgoud. Geïnteresseerden hoeven zich derhalve niet te melden bij de curator.

Het actief van Vastgoud dat de curator te gelde zal maken betreft enkel een perceel bouwgrond te Rolde. Het staat belangstellenden voor dit perceel uiteraard vrij contact met de curator op te nemen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met mr. G.W. Breuker van Dorhout Advocaten (tel: 050 520 6 520, e-mail: g.breuker@dorhout.nl)

 

Related Posts

CBB: INFORMATIECODE ACM BIEDT…

CBb: Informatiecode ACM biedt geen grondslag voor verwerking persoonsgegevens  Het College van Beroep voor het bedrijfsleven heeft in zijn uitspraak van 14 januari 2020 het beroep tegen de wijziging van…
Lees meer

CBB BEVESTIGT DAT DE…

CBB BEVESTIGT DAT DE NETBEHEERDER OOK ZONDER STORINGSRESERVE COMPENSATIE MOET BETALEN BIJ EEN STORING De feiten Twee windmolens van de Coöperatieve Windenergievereniging Meerwind U.A. zijn sinds 2013 aangesloten op het…
Lees meer

UITSPRAAK CBB OVER TARIFERING…

UITSPRAAK CBB OVER TARIFERING VOOR AANGESLOTENEN OP GESLOTEN DISTRIBUTIESYSTEEM Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (hierna: CBb) heeft het beroep van Ducor Petrochemicals (hierna: Ducor) ongegrond verklaard met betrekking…
Lees meer