dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

Vastgoud B.V. uit Groningen is failliet

Groningen, dinsdag 3 december 2019,

De Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, heeft op donderdag 28 november 2019 Vastgoud B.V. failliet verklaard, met aanstelling van mr. G.W. Breuker van Dorhout Advocaten tot curator. Als rechter-commissaris is benoemd mr. A.L. Goederee.

Vastgoud is een projectontwikkelaar en hield zich in het verleden bezig met diverse projecten, onder meer een zorginstelling in Nieuwe Pekela en een nieuwbouwproject in het centrum van Eelde. Gebleken is dat er zeer veel belangstelling is voor deze projecten, welke zijn genoemd in de media. Deze projecten zijn echter geen eigendom (meer) van de boedel van Vastgoud. Geïnteresseerden hoeven zich derhalve niet te melden bij de curator.

Het actief van Vastgoud dat de curator te gelde zal maken betreft enkel een perceel bouwgrond te Rolde. Het staat belangstellenden voor dit perceel uiteraard vrij contact met de curator op te nemen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met mr. G.W. Breuker van Dorhout Advocaten (tel: 050 520 6 520, e-mail: g.breuker@dorhout.nl)

 

Related Posts

UITSPRAAK CBB ZONDER UITSLUITSEL…

UITSPRAAK CBB ZONDER UITSLUITSEL OVER ONTHEFFING ELEKTRICITEITSNET STATION LEIDEN Op 11 augustus 2020 heeft het College van Beroep voor het bedrijfsleven (hierna: CBb) uitspraak gedaan in een zaak tussen NS…
Read more

ENEXIS KRIJGT IN HOGER…

ENEXIS KRIJGT IN HOGER BEROEP ALSNOG GELIJK EN HOEFT GEEN TRANSPORTCAPACITEIT AAN TE BIEDEN Inleiding Energiepark Pottendijk ontwikkelt een windpark en twee zonneakkers in de gemeente Emmen. Het is de…
Read more

ARTIKEL GEPUBLICEERD OVER CAPACITEITSGEBREK…

ARTIKEL GEPUBLICEERD OVER CAPACITEITSGEBREK OP HET ELEKTRICITEITSNET EN MOGELIJKE OPLOSSINGEN Simone Pipping heeft een artikel geschreven dat is gepubliceerd in het Nederlands Tijdschrift voor Energierecht (NTE). De titel luidt: ‘Net…
Read more