dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

Let op: Contact met ons opnemen kan moeilijker gaan dan gewoonlijk en de behandeling van uw dossier kan vertraging oplopen. Wij hebben maatregelen getroffen tegen verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Net als andere partijen waarmee we te maken hebben in de dossierbehandeling.

Wij hopen op uw begrip. Uiteraard doen wij ons uiterste best om u zo goed mogeljk van dienst te zijn. 

Related Posts

TIJDELIJKE BETALINGSUITSTELWET 2020

Het is dagelijks nieuws: bedrijven die op last van de overheid de deuren hebben moeten sluiten. Het water staat deze bedrijven inmiddels aan de lippen. Het (volledig) wegvallen van de…
Read more

WET BESTUUR EN TOEZICHT…

Op 10 november 2020 is het Wetsvoorstel bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR) aangenomen door de Eerste Kamer. Het wetsvoorstel is ingediend in 2016. Dit naar aanleiding van een aantal incidenten…
Read more

AARDBEVINGEN IN GRONINGEN: EEN…

Voorheen was NAM verantwoordelijk voor de schade-afhandeling in Groningen. Dat is op enig moment overgegaan op de Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen (TCMG). Op 1 juli 2020 is de Tijdelijke wet…
Read more