Juridisch spreekuur Eemsdelta-ondernemers .

Waarom spreekuur op locatie Appingedam-Delfzijl?

Dorhout Advocaten houdt kantoor in de stad Groningen. En tóch bieden we op een andere locatie een spreekuur aan voor ondernemers.

Gerard Breuker, advocaat-partner bij Dorhout zegt hier het volgende over : “Allereerst…   er zijn in de gemeente Eemsdelta geen advocaten gespecialiseerd in het ondernemingsrecht of het insolventie- en herstructureringsrecht. Dit vakgebied is juist mijn specialisatie.  En puur praktisch…   ik woon deels in de stad Groningen en deels in Appingedam”

Met het spreekuur wil Dorhout het voor Eemsdelta-ondernemers gemakkelijker maken om advies aan een specialist te vragen. Het vaak zo belangrijke eerste advies bieden we tegen een gereduceerd tarief aan (€ 100 voor het eerste uur).

Onder andere ondernemers die door de coronamaatregelen in de problemen dreigen te komen, willen we adviseren hoe het nou straks verder moet.

Boek hieronder een spreekuur in:

Verzenden

De Locatie:

Het spreekuur is iedere woensdagochtend in de monumentale boerderij tussen Appingedam en Delfzijl.  Adres: Weg naar den Dam 4, 9932 GA Delfzijl > Bekijk op Google Maps

Wie is Gerard Breuker

> Lees meer en bekijk zijn Mini CV