dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

WORKSHOPS HET NIEUWE NU: ONDERNEMEN IN ROERIGE TIJDEN.

dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

Dorhout advocaten organiseert samen met ABN Amro Bank en Noord Negentig Accountants een anatal workshops rond het thema HET NIEUWE NU: Succesvol Ondernemen in roerige tijden. Hoe krijgt u als ondernemer het beste grip op de schommelingen in de markt? Hoe pakt u kansen die ontstaan in tijden van crisis? En hoe focust u op vernieuwen, groei en versterken?

Dorhout Advocaten, ABN AMRO en Noord Negentig Accountants hebben de handen ineengeslagen om u te inspireren in deze roerige tijden. Tijdens onze interactieve bijeenkomst krijgt u handvatten en nemen wij u mee naar de praktijk van alledag. Dat doen we door bij elk onderwerp een ervaringsdeskundige te betrekken. Bovendien kunt u bij ons terecht met vragen die spelen in uw eigen onderneming.

image

Belangstelling?
Deelname is gratis. De drie workshops op 24 januari, 28 februari en 28 maart waren VOLGEBOEKT.

Vanwege dit succes wordt er een extra, vierde workshop op dinsdag 23 april georganiseerd.

U kunt zich hiervoor aanmelden via dit formulier.

Heeft u al heel concreet onderwerpen waar u het over wilt hebben, dan kunt u dat ook op het aanmeldformulier aangeven. Wij proberen hier dan rekening mee te houden.

Programma

16.00 Ontvangst

Arbeidsrecht

Door Sacha Smink, Dorhout Advocaten
Hoe kan een werkgever op basis van het huidige ontslagrecht, werknemers ontslaan vanwege bedrijfseconomische redenen? Welke procedures zijn daarvoor aangewezen? En hoe ziet het nieuwe ontslagrecht er uit?

Bedrijfskosten

Door Rob de Beus, Noord Negentig Accountants 
Hoe zorgt u ervoor dat u constant inzicht heeft in resultaat en liquiditeit? Hoe gaat u om met een tijdelijke en geringe hoeveelheid geld? Hoe maakt u het aanwezige werkkapitaal liquide? Welke betalingsafspraken maakt u met de Belastingdienst en andere crediteuren? Blijft u bij uw core-business of zijn er andere verdienmodellen? En hoe wordt uw onderneming flexibeler, zodat u kunt inspelen op de vraag die er is.

Ondernemend financieren

Door Laurens Kruize, ABN AMRO 
Hoe krijgt u meer ruimte en flexibiliteit om te ondernemen? Wat is Asset Based Finance? Welke alternatieve mogelijkheden van kredietverlening zijn er? Wat is Bankieren Anno Nu?

Faillissementen

Door Pieter Lettinga, Dorhout Advocaten 
Wat als een van uw klanten failliet dreigt te gaan? Wat komt daar allemaal bij kijken? En bent u hier goed op voorbereid?

18.00 Afsluiting/Borrel

Related Posts

Toezicht in de semipublieke…

De semipublieke sector heeft de afgelopen jaren al te maken gehad met verscherpte eisen en toenemende regelgeving op het gebied van bestuur en toezicht en Governance. Dit naar aanleiding van…
Read more

WHOA: HERSTRUCTURERINGSMIDDEL BIJ EEN…

De WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord) is per 1 januari 2021 opgenomen in de Faillissementswet. Deze nieuwe regeling maakt het mogelijk bij ondernemingen en organisaties om schulden te saneren door…
Read more

REGIONALE PRAKTIJK ONDER DRUK…

De advocatuur aan de randen van Nederland heeft het moeilijk: in Limburg en Noord-Nederland daalt het aantal praktijken substantieel. Hoe komt dit? En waar liggen de oplossingen? Lees het artikel…
Read more