dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

WORKSHOPS HET NIEUWE NU: ONDERNEMEN IN ROERIGE TIJDEN.

dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

Dorhout advocaten organiseert samen met ABN Amro Bank en Noord Negentig Accountants een anatal workshops rond het thema HET NIEUWE NU: Succesvol Ondernemen in roerige tijden. Hoe krijgt u als ondernemer het beste grip op de schommelingen in de markt? Hoe pakt u kansen die ontstaan in tijden van crisis? En hoe focust u op vernieuwen, groei en versterken?

Dorhout Advocaten, ABN AMRO en Noord Negentig Accountants hebben de handen ineengeslagen om u te inspireren in deze roerige tijden. Tijdens onze interactieve bijeenkomst krijgt u handvatten en nemen wij u mee naar de praktijk van alledag. Dat doen we door bij elk onderwerp een ervaringsdeskundige te betrekken. Bovendien kunt u bij ons terecht met vragen die spelen in uw eigen onderneming.

image

Belangstelling?
Deelname is gratis. De drie workshops op 24 januari, 28 februari en 28 maart waren VOLGEBOEKT.

Vanwege dit succes wordt er een extra, vierde workshop op dinsdag 23 april georganiseerd.

U kunt zich hiervoor aanmelden via dit formulier.

Heeft u al heel concreet onderwerpen waar u het over wilt hebben, dan kunt u dat ook op het aanmeldformulier aangeven. Wij proberen hier dan rekening mee te houden.

Programma

16.00 Ontvangst

Arbeidsrecht

Door Sacha Smink, Dorhout Advocaten
Hoe kan een werkgever op basis van het huidige ontslagrecht, werknemers ontslaan vanwege bedrijfseconomische redenen? Welke procedures zijn daarvoor aangewezen? En hoe ziet het nieuwe ontslagrecht er uit?

Bedrijfskosten

Door Rob de Beus, Noord Negentig Accountants 
Hoe zorgt u ervoor dat u constant inzicht heeft in resultaat en liquiditeit? Hoe gaat u om met een tijdelijke en geringe hoeveelheid geld? Hoe maakt u het aanwezige werkkapitaal liquide? Welke betalingsafspraken maakt u met de Belastingdienst en andere crediteuren? Blijft u bij uw core-business of zijn er andere verdienmodellen? En hoe wordt uw onderneming flexibeler, zodat u kunt inspelen op de vraag die er is.

Ondernemend financieren

Door Laurens Kruize, ABN AMRO 
Hoe krijgt u meer ruimte en flexibiliteit om te ondernemen? Wat is Asset Based Finance? Welke alternatieve mogelijkheden van kredietverlening zijn er? Wat is Bankieren Anno Nu?

Faillissementen

Door Pieter Lettinga, Dorhout Advocaten 
Wat als een van uw klanten failliet dreigt te gaan? Wat komt daar allemaal bij kijken? En bent u hier goed op voorbereid?

18.00 Afsluiting/Borrel

Related Posts

Komen de miljoenen van…

Schorsing Sywert c.s. Op 28 april 2022 heeft de Rechtbank Amsterdam Sywert en zijn compagnon geschorst als bestuurders van de Stichting Hulptroepen Alliantie (SHA). Een voorlopige maatregel van de rechtbank…
Read more

Lang leve de pre-pack…

Vers van de pers: de uitspraak van het Hof van Justitie in de zaak FNV/Heiploeg. Het Hof geeft ruimte voor de pre-pack. Anders dan in het Smallsteps-arrest oordeelt het Hof…
Read more

Verplicht van het gas…

Nieuwbouwwoningen worden sinds 2018 gebouwd zonder een gasaansluiting. In de Gaswet is bepaald dat een gasleverancier nieuw te bouwen bouwwerken niet zal aansluiten op het gasnet (artikel 10 lid 7…
Read more
x

Cookiemelding

Wij maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken (de cookies van Google Analytics zijn volledig geanonimiseerd), om voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden. Door op ‘Ja’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons privacy statement.

Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan. Bovendien plaatsen wij cookies van derde partijen om gepersonaliseerde advertenties te tonen en de inhoud van de advertenties op jouw voorkeuren af te stemmen. Ook worden er cookies geplaatst door sociale media-netwerken. Jouw internetgedrag kan door deze derden gevolgd worden. Door op ‘Ja’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in ons privacy statement.

Noodzakelijk
Noodzakelijke cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Voorkeuren
Voorkeurscookies zorgen ervoor dat een website informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van je voorkeur of de regio waar je woont.

Statistieken
Een goede website is nooit af. Met cookies voor statistieken analyseren we hoe bezoekers onze website gebruiken. Zo ontdekken we wat goed werkt én wat wij nog beter moeten doen.

Lees meer

Functionele cookies zorgen ervoor dat onze website goed blijft werken zodat je de juiste informatie op onze website krijgt te zien als je nog eens terugkomt.

Analytische cookies gebruiken we om in te zien hoe vaak onze website wordt bezocht en bijvoorbeeld welke pagina’s het beste voor ons werken.

De functionele- en analytische cookies hebben geen impact op jouw privacy, hiervoor hoeven we dus geen expliciete toestemming te vragen. We vragen dus enkel jouw toestemming voor het gebruik van tracking cookies! De informatie van deze cookies wordt voor maximaal 90 dagen bewaard. Je kan cookies altijd zelf uitzetten of ze van je apparaat verwijderen. Hoe je dat kunt doen verschilt per soort internetbrowser en apparaat.

Meer weten?

Wil je meer weten over het cookiebeleid van Dorhout Advocaten? Of heb je vragen over de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG of GDPR in het Engels) voor jouw bedrijf? Mail dan gerust naar info@dorhout.nl.

Ik geef Dorhout Advocaten toestemming voor het gebruik van tracking cookies: Ja Nee
Cookies geaccepteerd