dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

KONING WILLEM-ALEXANDER OPENT HET NIEUWE ENTRANCE

dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

Op 13 oktober heeft Koning Willem-Alexander het nieuwe Energy Transition Centre (EnTranCe) in Groningen geopend. Het programma begon met een aantal toespraken, waarna de Koning symbolisch de stekker er in stopte. Simone Pipping van Dorhout Advocaten was hierbij aanwezig samen met zo’n 250 andere genodigden. Vervolgens kreeg de Koning een rondleiding over het terrein, waar hij uitleg kreeg over de lopende onderzoeksprojecten in de proeftuin. Als afsluiting van het Koninklijk bezoek werd er nog een toast met de Koning uitgebracht op het nieuwe EnTranCe.

In de middag was er gelegenheid voor een rondleiding en waren er wederom een aantal toespraken. Daarnaast waren in de Energy Barn demonstraties van lopende projecten. De Energy Barn is het nieuwste gebouw op het complex, welk gebouw een geraamte heeft dat is gemaakt van stro.

Nog maar circa twee jaar geleden stonden er alleen een aantal containers, maar inmiddels is het een zeer professioneel centrum waar volop gelegenheid is voor onderzoek en ontwikkeling door studenten, onderzoekers, instellingen en het bedrijfsleven. EnTranCe zit niet stil, de bouw van het volgende gebouw staat ook alweer gepland.

Dorhout Advocaten is samen met bijna 40 anderen als partner verbonden aan EnTranCe. Elke eerste dinsdag van de maand om 10.00 uur houdt Dorhout Advocaten een juridisch inloopspreekuur. U bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen bij ons op EnTranCe tijdens een spreekuur (Zernikelaan 17 te Groningen).

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Simone Pipping  en/of Hans Koenders.

Related Posts

Toezicht in de semipublieke…

De semipublieke sector heeft de afgelopen jaren al te maken gehad met verscherpte eisen en toenemende regelgeving op het gebied van bestuur en toezicht en Governance. Dit naar aanleiding van…
Read more

WHOA: HERSTRUCTURERINGSMIDDEL BIJ EEN…

De WHOA (Wet Homologatie Onderhands Akkoord) is per 1 januari 2021 opgenomen in de Faillissementswet. Deze nieuwe regeling maakt het mogelijk bij ondernemingen en organisaties om schulden te saneren door…
Read more

REGIONALE PRAKTIJK ONDER DRUK…

De advocatuur aan de randen van Nederland heeft het moeilijk: in Limburg en Noord-Nederland daalt het aantal praktijken substantieel. Hoe komt dit? En waar liggen de oplossingen? Lees het artikel…
Read more