dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

FAILLISSEMENT VEGTER

dorhout advocaten Nieuw logo 121x43

FAILLISSEMENT VEGTER

 

Bij vonnis van de Rechtbank Noord-Nederland Locatie Groningen d.d. 20 februari 2018 is Banketfabriek Jac. Vegter B.V. in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr H.H. Kielman tot rechter-commissaris en met aanstelling van mr P. Lettinga van Dorhout Advocaten als curator.

Op dit moment worden de mogelijkheden om te komen tot een doorstart onderzocht.

Er hebben zich reeds diverse geïnteresseerde partijen gemeld voor één of meer onderdelen van de onderneming. Deze partijen krijgen een geheimhoudingsovereenkomst toegestuurd en na ondertekening daarvan zal toegang worden verstrekt tot een digitaal verkoopmemorandum.

Voor het verdere verloop van dit faillissement verwijzen wij u naar de faillissementsverslagen die u kunt vinden onder de pagina Faillissementen.

Related Posts

ENERGIETRANSITIE-TENDER VOOR MKB

Energietransitie-tender voor MKB  Op 11 juli jl. presenteerde staatsecretaris Mona Keijzer de voortgangsrapportage van het zogenaamde MKB-actieplan. In juni 2018 had het kabinet dit actieplan gelanceerd. Uit de voortgangsrapportage blijkt…
Read more

ONTWIKKELINGEN SCHADEAFHANDELING IN GRONINGEN

Ontwikkelingen schadeafhandeling in Groningen Bij brief van 8 juli 2019 heeft Minister Wiebes de Tweede Kamer geïnformeerd over de wettelijke regeling voor de schadeafhandeling en de versterkingsaanpak in Groningen. Er…
Read more

DERDENTOEGANG GESLOTEN DISTRIBUTIESYSTEMEN

DERDENTOEGANG GESLOTEN DISTRIBUTIESYSTEMEN Afnemers op een gesloten distributiesysteem (hierna: GDS) kunnen hun eigen energieleverancier kiezen. In de brief van 26 maart 2019 heeft ACM deze vrije leverancierskeuze (derdentoegang) nader toegelicht…
Read more